vrijwilliger blusvoertuig zuid Holland zuid
Proclaimer
Proclaimer

Over de website gabijdebrandweer.nl
Deze website is het platform voor informatie van de brandweer in verzorgingsgebied Zuid-Holland Zuid. Het biedt informatie over de werving en selectie van brandweervrijwilligers. Het platform is een initiatief van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Er wordt uiterste zorg besteed aan de informatie op deze website.

Auteursrecht
Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid behoudt zich het auteursrecht op de via deze website verstrekte informatie inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid.

Privacy
De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. De via cookies verkregen informatie van uw bezoek aan www.zhzveilig.nl wordt alleen gebruikt ter verbetering van de website en voor bezoekersstatistieken. De verzamelde informatie wordt niet voor een ander doel gebruikt of ter beschikking gesteld aan derden.

Regelgeving
Via de website wordt toegang verleend tot de teksten van wetten, rapporten en regelingen en/of verordeningen. Hierbij geldt dat de publicatie van deze teksten geen bekendmaking vormen in de zin van de wet.

Aansprakelijkheid
De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.

gabijdebrandweer.nl verwijst ook naar andere websites van derden. De Veiligheidsregio is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of applicatie tenzij expliciet vermeld

Brandweer Zuid Holland Zuid © 2021

Brandweer Zuid Holland Zuid © 2021